Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Kattolista Siparila Kinos 15x64x3600 mm puhdas valkoinen

19,90 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 53120
Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Soljuva rajapinta katolle ja seinälle

Suomalaisesta männystä valmistetut KINOS-kattolistat viimeistelevät tilan kattojen ja seinien rajapinnat. KINOS-listojen kaarevat muodot tuovat tilaan pehmeyttä ja ilmettä, ja valkoinen pinta on ajattoman kaunis. Puu kestää arjen ja ajan mukanaan tuomia kolhuja. Puulistoja on helppo huoltaa ajan saatossa, mikäli kovat iskut vahingoittavat pintaa. Yhdistä KINOS-kattolistat saman tuoteperheen jalkalistoihin ja peitelistoihin, niin saat yhtenäisen lopputuloksen. Muut KINOS-listat löydät myös Puutoimesta. Kattolistojen sävy on puhdas valkoinen NCS S 0500-N.

Lisätiedot

koko

15x64x3600

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

puhdas valkoinen

sävy

S-S0500-N

profiili

kattolista

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi