Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Laudelauta kuusi 32x295x2350 mm lämpökäsitelty kuusi

79,00 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 33084

Lämpökäsitelty kuusi laude on käsitelty kirkkaalla saunasuojalla. Liimattu rakenne ehkäisee laudan vääntyilyä. Vakiomitta 2350 mm.


Kuvaus

Kaipaako saunasi tummempia lauteita kuin mitä tavallinen kuusi antaa, eikä pintakäsittelyyn ole aikaa tai taitoa? Entä onko kotimaisuus sinulle tärkeä arvo tuotteita valittaessa? Entäpä valmistuksessa käytetyt kemikaalit?

Siparila on valmistanut uuden lämpökäsitelty kuusi -laudelaudan, joka on valmiiksi pintakäsitelty värittömällä saunasuojalla sekä valmistettu kotimaisesta kuusesta. Näiden ominaisuuksien ansiosta tuote soveltuu käytettäväksi kodin kaikilla pinnoilla, niin sisustuksessa kuin kosteissa tiloissakin. Lämpökäsittelyn ansiosta tuote on pihkaton ja hygieeninen, joka lisää tuotteen käyttömukavuutta ja helpottaa tuotteen työstämistä. Lämpökäsitelty puu on myös luonnollinen ja myrkytön, sillä sen käsittelyssä ei käytetä lainkaan kemikaaleja.

Kolmelta näkyvältä sivulta valmiiksi pintakäsitelty laudelauta mahdollistaa erittäin tyylikkään saunasisustuksen rakentamisen nopeasti ja vaivattomasti. Ja mikä parasta, uudesta saunasta pääsee nauttimaan vaikka samana iltana kun lauteet ovat asennettu. Laudelautoja asennettaessa tulee kuitenkin huomioida, että tämä liimattu laudelauta ei ole kantava elementti, vaan se tulee asentaa kantavan rungon päälle.

Lisätiedot

koko

32x295x2350

materiaali

kuusi

pintakäsittely

lämpökäsitelty/saunasuojattu

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpökäsitelty kuusi

profiili

laude

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi