Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Sisustuspaneeli Siparila KASKI 15X92X2350 mm lämpökäsitelty kuusi STS/6

69,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63197

KASKI-paneeli on lämpökäsittelyn lisäksi pintakäsitelty värittömällä saunasuojalla. Myynti täysin 6 kpl paketein.

Riittoisuus: 1,16 m²/pkt

Menekki: n. 12,2 m/m²

ovh. n. 59,50 €/m²

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

KASKI on Siparilan uusi piilonaulattava sisustus- ja saunapaneeli, joka on valmistettu kotimaisesta lämpökäsitellystä kuusesta sekä lopuksi vielä pintakäsitelty värittömällä saunasuojalla. Näiden ominaisuuksien ansiosta tuote soveltuu käytettäväksi kodin kaikilla pinnoilla, niin sisustuksessa kuin kosteissa tiloissakin. Lämpökäsittelyn ansiosta tuote on pihkaton ja hygieeninen, joka lisää tuotteen käyttömukavuutta ja helpottaa tuotteen työstämistä. Lämpökäsitelty puu on myös luonnollinen ja myrkytön, sillä sen käsittelyssä ei käytetä lainkaan kemikaaleja.

Paneelin piilonaulapontti mahdollistaa tuotteen siistin asennusjäljen ilman naulan kantoja. Ponttirako

Tuote sopii yhdisteltäväksi KASKI 15x174x2350 mm tuotteen kanssa. Yhdistele leveää ja kapeaa paneelia omien mieltymyksien mukaan. Näin saat asennettavasta pinnasta persoonallisen ja juuri sellaisen kuin sinä haluat! Tilaa molemmista paneeleista mallipalat, ja suunnittele unelmiesi seinä- tai kattopinta kotiisi tai kesämökille.

Lisätiedot

koko

15x92x2350

materiaali

kuusi

pintakäsittely

lämpökäsitelty/saunasuojattu

väri

lämpökäsitelty kuusi

profiili

STS

soveltuu saunaan

kyllä

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi