Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Sisustuspaneeli Siparila KASTE 13x95x2350 mm STS/3 valkoinen

74,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67061

Tuotteen pituus 2350 mm. Paketissa 6 kpl paneeleita. Riittoisuus 1,15 m²/pkt.

Menekki: 12,35 m/m²   hyötyleveys 81 mm

ovh. 64,35 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

KASTE sisustuspaneeleilla sisustetaan kodin kosteita tiloja. Paneelit ovat roiskevesisuojattuja ja kestävät kosteusrasitusta kylpyhuoneiden katoissa sekä suihku- ja wc-tiloissa. KASTE-paneeleita ei saa altistaa suoralle vesikosketukselle. KASTE-tuotteita ei voi käyttää saunassa.

Kastepaneeli on moderni suorareunainen sisustuspaneeli. Sävy on taitettu valkoinen 0502-Y. Tuote on ympäripontattu ja paneeli on pituudeltaan helposti kuljetettava ja asennettava vaikka yksin. Päätyponttaus vähentää myös materiaalihukkaa, sillä paneelin voi pituussuunnassa jatkaa vaikkei jatkoskohdassa koolausrimaa tai lautaa olisikaan. Kastepaneeli sopii kosteiden tilojen lisäksi tietenkin myös kuiviin tiloihin.

Katso tästä KASTE-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

13x95x2350

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

valkoinen

profiili

STS

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi