Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Sisustuspaneeli Siparila PURO 15X90 mm Saarni kuultava valkoinen

15,20 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67273

Piilonaulattava sisustuspaneeli kuivien sisätilojen seinä- ja kattopaneeliksi. Soveltuu myös kosteiden tilojen kattopaneeliksi sekä saunaan.

Tämän hetken varastopituus 3000 mm.

Myynti täysin paketein.

6 kpl/pkt

Riitoisuus: 1,44 m²/pkt (L-3000 mm)

Menekki: 12,5 m/m²

ovh. n. 190 €/m²

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Jalopuisten tuotteiden toimituksissa ei tehdä esipätkintää, vaan jalopuiset tuotteet myydään täysimittaisina myyntierinä. (Jalopuutuotteet: saarni, tammi, koivu)

Kuvaus

Siparila on luonut yhdessä Ratian kanssa puupaneeli tuoteperheeseen täydennystä. Uusin puupaneelimalli on nimeltään PURO-sisustuspaneeli. PURO-paneelit ovat totuttuun Siparilan tapaan piilonaulattavaa ehyttä pintaa. Valmiin pintakäsittelyn ansiosta paneeli on valmis asennettavaksi sellaisenaan. Kaunis PURO-sisutuspaneeli antaa seinä- ja kattopinnoille kaivattua ilmettä siron rimamaisen olemuksensa johdosta. PURO noudattaa RATIAlle tuttua ja varmaa ajatonta tyyliä. Eli kuten RATIAN aiemmatkin profiilit, myös tämä kestää varmasti aikaa ja katseita.

Tuote soveltuu pesuhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden kattopanelointeihin, sekä saunaan.

Saarni on jalopuu. Sen sävy voi vaihdella hyvin voimakkaasti eri erien välillä.  Jalopuissa esiintyy aina sävyvaihtelua, myös saman toimituserän sisällä.

Asennuksessa tulee noudattaa tuotteen asennusohjeita. Paneelien kiinnittämiseen suositellaan käyttämään naulainta. Naulan pituuden tulisi olla vähintään 3 kertaa paneelin vahvuus. Säädä naulan uppoaman syvyys sopivaksi. Naula ei saa jäädä koholle paneelin pintaan tai upota liian syvään rikkoen paneelin pinnan.

Suosittelemme seuraavia nauloja:

Kosteat tilat, rosterinaula:

Dyckert 1,2*32 mm

Kuivat tilat, sähkösinkitty naula:

Dyckert 1,2*38 mm

Tuote soveltuu pesuhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden kattopanelointeihin. Tuote soveltuu myös saunaan.

Katso tästä Siparila PURO-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15×90 mm

materiaali

Saarni

väri

kuultava valkoinen

soveltuu saunaan

kyllä

profiili

PURO

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi