Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Sisustuspaneeli Siparila PURO 15X90X2700 mm Mänty puhdas valkoinen

92,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67274

Piilonaulattavissa ja pääpontattu sisustuspaneeli kuivien sisätilojen seinä- ja kattopaneeliksi. Soveltuu myös kosteiden tilojen kattopaneeliksi.

Myynti täysin paketein!

6 kpl/pkt Pituus 2700 mm

Riittoisuus: 1,29 m²/pkt

Menekki: 12,5 m/m²

ovh. n. 71,30 €/m²

 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Siparila on luonut yhdessä Ratian kanssa puupaneeli tuoteperheeseen täydennystä. Uusin puupaneelimalli on nimeltään PURO-sisustuspaneeli. PURO-paneelit ovat totuttuun Siparilan tapaan piilonaulattavia ja päätypontilla varusteltuja jatkettavia tuotteita. Valmiin pintakäsittelyn ansiosta paneeli on valmis asennettavaksi sellaisenaan. Kaunis PURO-sisutuspaneeli antaa seinä- ja kattopinnoille kaivattua ilmettä siron rimamaisen olemuksensa johdosta. PURO noudattaa RATIAlle tuttua ja varmaa ajatonta tyyliä. Eli kuten RATIAN aiemmatkin profiilit, myös tämä kestää varmasti aikaa ja katseita. Vaikka pinnat haluttaisiinkin pitää vaalean raikkaina, antaa PURO-paneelin hillitty rimamainen profiili tilaan sopivaa jujua.

Paneelin pituus on määritelty ajatellen pystyasennusta esimerkiksi tehosteseinissä. Pituus 2700 mm riittää pääsääntöisesti täysimittaisena huonekorkeuksiin. Pääty pontti auttaa niissä tilanteissa kun paneelin pituus ei riitäkään.

Tuote soveltuu pesuhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden kattopanelointeihin.

Asennuksessa tulee noudattaa tuotteen asennusohjeita. Paneelien kiinnittämiseen suositellaan käyttämään naulainta. Naulan pituuden tulisi olla vähintään 3 kertaa paneelin vahvuus. Säädä naulan uppoaman syvyys sopivaksi. Naula ei saa jäädä koholle paneelin pintaan tai upota liian syvään rikkoen paneelin pinnan.

Suosittelemme seuraavia hakasia:

Kosteat tilat, rosterinaula:

Dyckert 1,2*32 mm

Kuivat tilat, sähkösinkitty naula:

Dyckert 1,2*38 mm

Katso tästä Siparila PURO-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15x90x2700

materiaali

Mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

puhdas valkoinen

soveltuu saunaan

ei

profiili

PURO

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta