Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Sisustuspaneeli Siparila SOLA 15X90X2700 mm lämpökäsitelty kuusi

109,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63227

Siparila SOLA paneeli on lämpökäsitellystä kuusesta valmistettu rimapaneeli. Soveltuu käytettäväksi saunassa ja muussa sisustuksessa. Myynti täysin 6 kpl paketein!

Hyötyleveys: 80 mm

Menekki: 12,5 m/m²

Riittoisuus: 1,29 m²/pkt

ovh. n. 84,50 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Siparila SOLA on lämpökäsitellystä kuusesta valmistettu sisustus- ja saunapaneeli, jonka persoonallinen ilme syntyy paneelin rimamaisesta ulkomuodosta, jota syventävät paneelin mustat urat. Tällä piilokiinnitettävällä rimapaneelilla luot kotiisi luonnollista ja eläväistä pintaa, joka varmasti vetää katseita puoleensa niin vaaka- kuin pystysuuntaankin asennettuna.

Paneelin mustaksi pintakäsitellyt urat antavat paneelille kontrastia ja korostavat sen kolmiulotteisuutta. Lämpökäsittely antaa tuotteen rimoille kauniin ruskean sävyn ja tuovat hyvin esiin puun luonnollisuuden. Valmis pintakäsittely nopeuttaa asennusta, koska itse paneeleja ei tarvitse käsitellä asennuksen jälkeen. Kosteissa tiloissa katkaisupinnat kannattaa kuitenkin käsitellä hyvin asennuksen yhteydessä.

Piilokiinnitys mahdollistaa siistin asennusjäljen ilman näkyviä naulankantoja. Katso SOLA paneelin asennusohje sekä tuotekortti.

Lisätiedot

Koko

15×90 mm

Materiaali

Kuusi

Pintakäsittely

Lämpökäsitelty

Väri

Lämpökäsitelty kuusi / musta

Profiili

Rimapaneeli STS

Soveltuu saunaan

Kyllä

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi