Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Ma-Pe 7-18   La 9-15

Liike SULJETTU 6.12. (Itsenäisyyspäivä)

Sisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm valkotammi mattalakattu

25,00 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67172

Tuotteen pituus vaihtelee, varmista pituus myynnistämme. Paketissa 6 kpl paneeleita.

Menekki 12,66 m/m²

ovh. n. 316,25 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Jalopuisten tuotteiden toimituksissa ei tehdä esipätkintää, vaan jalopuiset tuotteet myydään täysimittaisina myyntierinä. (Jalopuutuotteet: saarni, tammi, koivu)

Kuvaus

VIRE-sisustuspaneelin kolmiulotteinen, aaltoileva pinta muuttaa muotoaan katsomissuunnasta riippuen. Samalla se parantaa tilan akustiikkaa, joten se sopii loistavasti kotien lisäksi esimerkiksi toimistoihin ja kahviloihin. VIRE-paneelia voit käyttää sekä seinäpaneelina, että kattopaneelina ja sen voi asentaa vaakaan tai pystyyn. VIRE-paneelin valmis pintakäsittely nopeuttaa kodin sisustamista ja kolmiulotteinen muoto antaa mahdollisuuden leikkiä valolla ja varjoilla.

VIRE-paneelit sopivat kuivien tilojen ja esim. pesuhuoneen kattopanelointiin. Jalopuisten VIRE-paneelien pituudet vaihtelevat 1,8 – 3,6 m välillä materiaalista ja raaka-aineen saatavuudesta riippuen. Tästä johtuen paneelin pituus tulee tarkistaa aina tilauksen yhteydessä. Tämä tulee kuitenkin varmistaa tilauskohtaisesti. Huomaa, että puu patinoituu ajan kuluessa, mikä näkyy paneelin pinnan asteittaisena tummumisena.

Jalopuupaneeleissa esiintyy sävyvaihtelua, mikä johtuu puu raaka-aineen ominaisuuksien vaihtelusta. Sävyvaihtelua esiintyy erien sisällä ja erityisesti eri tuotantoerien välillä.

VIRE-paneelin on suunnitellut Ristomatti Ratia. Huomaa myös, että VIRE-paneeli ei ole päätypontattu. Tästä johtuen paneelien päät tulee tasata asennusvaiheessa ja huomioida määrälaskennassa.

Katso tästä VIRE-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15×90

materiaali

tammi

pintakäsittely

lakattu

väri

tammi

profiili

VIRE

Saatat myös pitää...

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotekategoriatSIPARILA

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi. On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi