Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Haapa 28X42 mm SHP

5,50 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 65014

Haaparima jonka kaikki kulmat ovat pyöritettyjä.

Ei vakiopituutta.


Kuvaus

Haaparima sopii laudemateriaaliksi leveämpien laudelautojen väliin, sillä rima on saman vahvuinen kuin laudelaudat. Rima soveltuu myös hyvin selkänojiin, välitilan rimoitukseen tai vaikka pesuhuoneen ja saunan rimakatoksi.

Miksei tätä kaunista vaaleaa ja tasasävyistä puuta käyttäisi kuivienkin tilojen sisustamisessa. Tuotteen voi käsitellä esimerkiksi Teknoksen Satu saunavahalla, joka antaa likaa ja kosteutta hylkivän suojan, mutta ei kellasta haapaa. Tuote on myös käsiteltävissä kaikilla puunkäsittelyaineilla, huomioithan pintakäsittelyä valittaessa loppukäyttökohteeseen soveltuvan käsittelyn.

Lisätiedot

koko

28×45

materiaali

haapa

soveltuu saunaan

kyllä

väri

haapa

profiili

SHP

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi

kysy-ensin-puutoimesta