Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Jalkalista Maler AitoTunne MDF 16x42x2750 mm Pyörre Usva

9,50 /kpl
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 52058
Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Helppohoitoinen ja kestävä kohopintainen melamiinipinnoite merkitsee tasalaatuista tuotetta ilman värieroja. Malerin AitoTunne -mallistosta löydät uusien trendikkäiden lattiapinnotteiden kanssa yhteensopivat tuotteet. Kaikissa Malerin jalkalistoissa on johtoura, jonka sisään häiritsevät johdot saa piiloon. Jalkalistojen kiinnitysurien ja Maler-kiinnikkeiden avulla listojen asentaminen on helppoa.

Lisätiedot

koko

16x42x2750

materiaali

MDF

pintakäsittely

melamiinikalvo

väri

usva

profiili

jalkalista

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi