Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Lämpökäsitelty haapa 28X65 mm SHP

5,20 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63144

Lämpökäsitelty haaparima SHP profiililla saunaan, esimerkiksi selkänojiin, välitilan rimoiksi tai lauteisiin leveämpien laudelautojen väliin.


Kuvaus

Lämpöhaaparima pienellä reunapyöristyksellä sekä höylätyllä pinnalla soveltuu esimerkiksi laudemateriaaliksi leveämpien laudelautojen väliin, sillä rima on saman vahvuinen kuin yleisesti muut laudelaudat. Rima soveltuu myös hyvin selkänojiin, välitilan rimoitukseen tai vaikkapa pesuhuoneen ja saunan rimakatoksi.

Lämpökäsittely antaa puulle kauttaaltaan kauniin ruskean tunnelmallisen sävyn ja tekee puusta mitta- ja muotopysyvää.

Lämpökäsitelty haapapaneeli suositellaan käsiteltäväksi parafiiniöljyllä. Öljy on väritöntä, ja se suojaa puuta korostaen samalla sen kauniita syykuvioita sekä syventäen tuotteen sävyä. Tuote voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä myös värittömällä saunavahalla.

Lisätiedot

koko

28×65

materiaali

haapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpöhaapa

profiili

SHP

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi