(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Hirsipaneeli kuusi 21X192 mm

6,80 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 61036

Näyttävä valinta sisustukseen tehosteseinäksi, hirsitalojen yläkolmioon ja väliseiniin. Sopii myös ulkoverhoukseen, oikein pintakäsiteltynä. Kiinnitys aina naulaamalla päältä, myös sisätiloissa.

Menekki: 5,49 m/m²

ovh. n. 37,40 €/m²   

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Erittäin leveä käsittelemätön kuusipaneeli sopii erinomaisesti sisäseinien ja -kattojen verhoukseen. Tuotteen voit petsata, maalata, lakata tai vahata haluamaasi sävyyn.

Kuusi ei reagoi uv:n kanssa yhtä vahvasti kuin esimerkiksi mänty. Tämän johdosta kuusi pysyy vaaleampana pidempää.

Lisätiedot

koko

21×192

materiaali

kuusi

pintakäsittely

puuvalmis

soveltuu saunaan

kyllä

väri

kuusi

profiili

STV

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi. On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi