Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Hirsipaneeli kuusi 28X170 päätypontattu

3,20 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 61054

Terveoksaisesta kuusesta valmistettu hirsipaneeli.

Paketissa 4 kpl paneeleita

Menekki 6,45 m/m²

n. 20,65 €/m² 

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Sopivan järeä, tyylikäs ja perinteinen hirsipaneeli. Ponttirako on hirsimäinen V-ura. Kaunis aito kuusi puupinta on luonnollinen ja erittäin kaunis. Tuote on pääpontattu, tämä mahdollistaa tuotteen pienen hukan.

Puutoimi hirsipaneeli soveltuu kaikkien sisä- ja ulkotilojen panelointiin. Pintakäsittely paneloitavan kohteen vaatimusten mukaan. Ulkotiloissa sileälle höyläpinnalle suosittelemme kuultavaa, tai peittävää puunsuojaa. Sisätiloissa pintakäsittelyvaihtoehtoja on useita. Mielellämme neuvomme pintakäsittelyn eri vaihtoehtoja ja meiltä saat pintakäsittelyaineet tarvittaessa sävytettynä.

Hirsipaneeli on nauhaniputettu 4 kpl/nippuihin. Helppo kuljettaa, varastoida ja tuote pysyy varastoinnissa suorana ja puhtaana.

Lisätiedot

koko

28×170

materiaali

kuusi

pintakäsittely

puuvalmis

väri

kuusi

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi