Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Mänty Sormipaneeli 15X95X3280mm VM/EM

79,70 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 62046

Piilonaulattava ja pääpontattu perinteikäs puuvalmis 5-sormipaneeli sisäverhouksiin. Vakiopituus 3280 mm. Myynti täysin paketein (8 kpl/pkt)

Paneelin hyötyleveys 81 mm.

Menekki n. 12,35 m/m²

Riittoisuus 2,12 m²/pkt

ovh. n. 37,60 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

5-sormipaneeli on puuvalmis vähäoksaisesta /oksattomasta männystä valmistettu paneeli kuivien sisätilojen panelointiin. Tuote on päätypontattu, joka edesauttaa kappaleen maksimaalista hyödyntämistä vähentäen samalla hukkaa. Pääponttaus helpottaa paneloinnin jatkamista myös koolauksien välistä. Paneelien suositeltu koolausväli (K/K) on 600 mm. Tuotteen piilokiinnityspontti puolestaan mahdollistaa tuotteen kiinnittämisen ilman esiin jääviä kiinnitysjälkiä tehden asennusjäljestä siistin ja viimeistellyn näköisen.

Perinteisellä Sormipaneelilla paneloit kohteeseen näyttävän tehosteseinän tai kattopaneloinnin. Paneelit voidaan pintakäsitellä haluttuun sävyyn, mutta tuotetta ei kuitenkaan suositella käytettäväksi saunan panelointiin mahdollisen pihkan valumisen takia.

Valmistajan tuotekortti ja asennusohjeet löydät täältä.

Lisätiedot

koko

15x95x3280

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

sormipaneeli

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi