Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Outlet

Mäntypaneeli Dyyni 15X90X2700 mm hiili

530,00 /ERÄ
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: OUTLET-4

Saunasuojattu mäntypaneeli saunaan ja muuhun sistustamiseen. Paneeli on piilonaulattavissa. Paneelin hyötyleveys on 80 mm.

Myynti täysin 5 kpl paketein.

Riittoisuus: 1,08 m²/pkt

Menekki: 12,5 m/m²

Outlet erä:

10 pkt = 50 kpl = 135 m = 10,8 m²

n. 49 €/m²

ovh. n. 73 €/m²

 

Puutoimen koodi: 62022

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Vähäoksaisesta männystä valmistetulla ja piilonaulattavissa olevalla Dyyni-paneelilla paneloit näyttävän ja eläväisen pinnan niin saunaan kuin muualle sisustukseenkin. Sopii erinomaisesti esimerkiksi tehosteseinäksi tai -katoksi, tai vaikkapa sängynpäätymateriaaliksi. Aaltoilevan profiilinsa ansiosta paneeli luo tilaan elävää pintaa leikkien valoilla ja varjoilla riippuen katselukulmasta ja paneelin asennussuunnasta. Paneeli voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuoraan. Valmiin saunasuojakäsittelyn ansiosta puun oma väri on saatu piiloon peittämättä kuitenkaan sen luonnollista kauneutta.

Lisätiedot

koko

15x90x2700

materiaali

mänty

pintakäsittely

saunasuojattu

väri

Hiili

soveltuu saunaan

kyllä

profiili

Dyyni

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi