Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Sisustuspaneeli SAGA 15x120x2370 mm STS/4 Mänty valkoinen

47,90 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67282

Suorareunainen ja päätypontattu sekä piilonaulapontillinen mäntypaneeli sisustamiseen, sekä pesuhuoneen kattopanelointiin 4 mm ponttiraolla (STS/4). Paneeleita 5 kpl paketissa.

Riittoisuus 1,26 m²/pkt.

Menekki: 9,44 m/m²

TARJOUSERÄN HINTA VAIN!

ovh. n. 38 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Ei vaihto-/palautusoikeutta. Myydään täysin nipuin. Tämän kategorian tuotteet ovat ERIÄ, varmistathan saatavuuden.

Kuvaus

SAGA-paneelit pintakäsitellään paremmin kosteutta kestävällä maalilla valkoiseksi, joka antaa hyvän suojan likaa ja kosteutta vastaan sekä helppohoitoisen ja viimeistellyn pinnan.  Tuotteessa on moderni STS profiili, jonka 4 mm valoura tarkoittaa asennettujen paneelien väliin jäävän raon leveyttä. Paneelin pääpontti mahdollistaa tuotetta asennettaessa pienen hukan, ja piilonaulapontti mahdollistaa siistin asennusjäljen. Tuote ei sovi käytettäväksi saunaan, mutta pintakäsittelynsä ansiosta se voidaan asentaa kosteiden tilojen kattopaneeliksi.

Tuote täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen.

Katso tästä ET-listojen asennusohje.

Katso ET-listojen asennusvideo:

Lisätiedot

koko

15x120x2370

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

valkoinen

profiili

STS

soveltuu saunaan

ei

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi