Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Rimakattopaneeli 28X58 mm mänty

3,28 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 62007
Ale!

Vähäoksaisesta männystä valmistettu tyylikäs rimakattopaneeli. Paneeli soveltuu  myös seinäpanelointiin joko pysty- tai vaakasuuntaan. Tuotteen pituus 3600 ja 4200 mm. Myyntierä 4 kpl/pkt.

Menekki: 20 m/m²

ovh. n. 82 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Tällä tyylikkäällä rimakattopaneelilla verhoilet itsellesi katon lisäksi esimerkiksi tehosteseinän. Rimapaneelin syvä profiili toimii akustisesti vaimentaen tilojen äänimaailmaa. Rimakatolla luot mielenkiintoisen, mutta harmonisen pintaelementin esimerkiksi muuten neurtraalien pintamateriaalien kaveriksi. Tuote on helppo asentaa ja kiinnitys onnistuu parhaiten viimeistelynaulaimella. Kiinnityksen voi tehdä mahdollisimman huomaamattomaksi naulatessa uran pohjalta nurkasta, näin kiinnitettäessä siro naulankanta ei juurikaan näy varjostuman ansiosta. Rimakattopaneeli on pintakäsittelemätön, joten se on helppo pintakäsitellä itse haluamaansa sävyyn. Voit tiedustella myös erää valmiiksi käsiteltynä toivottuun sävyyn.

Rimapaneeli valmistetaan laudasta halkaisemalla, jolloin rimat ovat herkempiä vääntelemään. Tästä syystä myymme tuotteet neljän kappaleen pakkauksissa. Asennettaessa tuotetta on suositeltavaa avata vain muutama paketti kerrallaan ja asennus on tehtävä viipymättä. Jos tuote halutaan itse käsitellä, tulee rimat pakata esimerkiksi kiristekalvolla takaisin nippuihin, heti kun käsittelyaineen ohjeistus pakkaamisen sallii. Älä jätä irtokappaleita odottamaan asennusta, sillä vääntyneen riman asennus on työläämpää, vaikkakin mahdollista.

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

Lisätiedot

koko

28×58 mm

materiaali

mänty

pintakäsittely

puuvalmis

väri

mänty

profiili

rima

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi