Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Rimapaneeli 15X95X3280 mm valkolakattu mänty

79,00 /pkt 67,15 
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67257

Valeurallinen, vähäoksainen rimapaneeli tyylikkäällä STS-profiililla. Rimapaneelin pääpontin ansiosta hävikin määrä on pienempi.

Riittoisuus: 1,31 m²/pkt

Menekki: 12,5 m/m²

ovh. n. 60,30 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Oletko aina haaveillut kodissasi rimaseinästä tai -katosta, mutta mietit miten toteuttaisit sen. Cent-listojen valkolakatulla mäntypaneelilla verhoilet rauhallisen, skandinaavisen ja sisäilmaa parantavan pinnan tilaasi. Rimapaneelin valeurallisen STS-profiilin ansiosta se luo rimamaisen loppuvaikutelman. Rimapaneeli on pääpontattu sisustuspaneeli kodin kaikkiin kuiviin sisätiloihin sekä pesuhuoneen kattoon.

Pääpontin ansiosta hävikki on vähäisempää. Rimapaneeli suositellaan kiinnitettäväksi viimeistelynaulaimella naaraspontista, jolloin kiinnitysjäljet jäävät piiloon ja lopputuloksena on kaunis ja naulaton pinta, joka luo rauhaisan tunnelman, samalla tuoden tilantuntua kotiin.

Katso koko rima- ja valeurapaneeli valikoimamme täältä.

Lisätiedot

koko

15x95x3280

materiaali

mänty

pintakäsittely

lakattu

väri

valkolakka

profiili

STS

soveltuu saunaan

ei

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi