Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Outlet

Rustiikkipaneeli kuusi 13X212X2010 mm Harmaa STS

250,00 /ERÄ
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: OUTLET-181

Terveoksaisesta kuusesta valmistettu pääpontattu liimarakenteinen rustiikkipaneeli kodin kaikkiin sisätiloihin ja saunaan. Myynti täysin paketein (5 kpl/pkt).

Paneelin hyötyleveys: 200 mm

Riittoisuus: 2 m²/pkt

Menekki: 5 m/m²

 

Tuotetta saatavilla vain tämä erä!

Outlet-181 erä:

4,4 pkt = 8,8 m²

Outlet hinta: 250 €/erä

(ovh. n. 558 €)

Puutoimen koodi: 67191

 


Kuvaus

Rustiikkipaneeli on luonnollinen ja kaunis terveoksainen kuusipaneeli, jolla paneloit kodin kaikki sisäpinnat näyttäväksi kokonaisuudeksi. Rustiikkipaneelin kauniin harmaan saunasuojatun pinnan ansiosta tuote soveltuu käytettäväksi myös saunan pintoihin. Valmis pintakäsittely helpottaa asentamista ja uutta pintaa syntyy nopeasti. Paneeli on pääpontattu, joka puolestaan edesauttaa kappaleen maksimaalista hyödyntämistä vähentäen samalla asennuksesta syntyvää hukkaa. Se helpottaa myös paneloinnin jatkamista myös koolauksien välistä. Paneelien suositeltu koolausväli (K/K) on 600 mm.

Rustiikkipaneeli on helppo yhdistää muihin sisustustuotteisiin kauniin värisävynsä ansiosta. Sen mitoitus mahdollistaa normaalipaksuisen väliseinärakenteen, jolloin ovien listoitus voidaan toteuttaa tavallisilla peitelistoilla. Käyttämällä tätä rustiikkipaneelia kosteiden tilojen lisäksi myös muissa sisätiloissa, saadaan kodin pintoihin yhtenäinen ilme.
Valmistajan tuotekortti ja asennusohje.

Lisätiedot

koko

13x212x2010

materiaali

kuusi

pintakäsittely

saunasuojattu

väri

harmaa (sävy: T1747)

profiili

STS

soveltuu saunaan

kyllä

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi