(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Sisustuspaneeli AAVA 15x220x2050 mm Polar Kaamos

124,00 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67270

Pää- ja piilonaulapontattu leveä mäntypaneeli kuivien sisätilojen panelointiin. Myynti 5 kpl paketein. Riittoisuus 2,1 m²/pkt.

Menekki: 4,88 m/m²

ovh. n. 59 €/m²

 

Parempi tuotekuva tulossa.

Tuote on nähtävillä Showroomissamme. Tule ja ihastu!

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Siparilan AAVA Snow sisustuspaneeli on valmistettu liimatusta männystä ja sopii käytettäväksi niin seinä- kuin kattopaneeliksi kodin kaikkiin kuiviin tiloihin. Piilonaulapontin ansiosta asennusjälki on siisti ja huomaamaton, ja paneelin pääpontti puolestaan auttaa vähentämään hävikkiä.

Lisätiedot

koko

15x220x2050 mm

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

musta

soveltuu saunaan

ei

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi