Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Sisustuspaneeli Karhe 13X150 mm STS tasapontti valkoinen

0,00 /m2
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67077

TILAUSTUOTE

Tuotteen pituus 2700-5400 mm. Menekki 7,14 m/m².


Kuvaus

Valmistettu huolella valikoidusta suomalaisesta männyn sydänpuusta. Tuote on valmiiksi pintakäsitelty, suoraponttinen ja viistetty (STS pienellä viisteellä). Paneeli on leveydeltään 15cm (hyötyleveys 14cm). Lopella® Karhen luonteeseen kuuluu epätasainen laatu, kuten pienet oksan repeämät ja kuivan sydänpuun halkeamat männyn luontaisine rosoineen.Lopella® Karhe on hienostuneen rosoinen ja kestävä tuote, joka sopii erinomaisesti luovaan sisustamiseen. Sitä voidaan käyttää seiniin ja kattoihin, ja valmis pinta on ilmeeltään vivahteikas ja valon mukaan vaihteleva. Lopella® Karhe sopii käytettäväksi kuiviin sisätiloihin niin kotona kuin julkisissa tiloissakin. Heti asennusvalmis. Tilaustuote.

Lisätiedot

koko

13×150

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

valkoinen

profiili

STS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi