Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Wicco sisustuspaneeli 14X120X4470 mm STP valkovahattu kuusi

51,50 /pkt
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 67297

Wicco tuoteperheen 120 mm leveä STP-profiililla eli pyöristetyllä reunalla oleva valkovahattu kuusipaneeli, jonka pontin avosaumaan jää n. 10 mm väli. Paneeli on päätypontattu.

Paneelin hyötyleveys 110 mm.

Pituus 4470 mm.

Myynti täysin paketein (6 kpl/pkt).

Riittoisuus: 2,95 m²/pkt

Menekki: 9,1 m/m²

ovh. n. 17,50 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 8 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Wicco tuoteperheen sisustuspaneeli pyöristetyllä profiililla eli STP valkovahattu kuusipaneeli 14x120x4470 mm. Paneeli on päätypontattu, joka edesauttaa kappaleen maksimaalista hyödyntämistä vähentäen samalla asennuksesta syntyvää hukkaa. Pääponttaus helpottaa paneloinnin jatkamista myös koolauksien välistä. Paneelien suositeltu koolausväli (K/K) on 600 mm.

Päätypontin lisäksi tuotteen valmis pintakäsittely nopeuttaa uuden pinnan syntymistä, kun paneeli voidaan asentaa suoraan paneloitavaan kohteeseen ilman pintakäsittelyaineen kuivimisen odottelua. Valkovaha vaalentaa ja raikastaa kuusipaneelin omaa sävyä säilyttäen läpikuultavana puun aidon ulkonäön ja kuvioinnin. Tuotteen sävy vastaa Tikkurilan sävykartasta sävyä ”koivikko”.

STP valkovahattu kuusipaneeli 14x120x4470 mm soveltuu käytettäväksi kohteen kaikkien kuivien sisätilojen panelointiin, sekä kylpyhuoneen kattopanelointiin. Paneeli menestyy hyvin myös mökeissä, jotka ovat osan vuodesta kylminä. Huom! Tuote ei sovellu saunapanelointiin.

Paneelit on pakattu 6 kpl kutistekalvopakkauksiin, joka suojaa tuotetta lialta sekä ehkäisee vääntyilyä varastoinnin aikana. Paneelit suositellaan varastoimaan työmaalla kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Paneeliniput kannattaa avata vasta asennuksen edetessä, jotta paneelien vääntyily olisi mahdollisimman vähäistä. Ennen asennusta paneelien olisi hyvä antaa tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.

Lisätiedot

Koko

14x120x4470

Materiaali

Kuusi

Pintakäsittely

Vahattu

Väri

Kuultava valkoinen

Sävy

Tikkurila "Koivikko"

m/pkt

26,82

Profiili

STP

Soveltuu saunaan

Ei

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi