Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

Itsenäisyyspäivä 6.12.   SULJETTU

Lattiapontti mänty 28X140x2350 mm 2-laatu päätypontattu

2,95 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 34012

Pääpontattu 2-laadun mäntylattiapontti (HLL).

Hinnaltaan 2- laadun lattiapontit ovat erittäin edullisia ja kysyttyjä. Suosittelemme varaamaan tuotetta n. + 15 % laskettuun tarvittavaan määrään. 2-laadun lattiaponttilaudassa sallitaan kuolleita oksia!

Hyötyleveys: 130 mm

Menekki: 7,7 m/m²

ovh n. 22,70 €/m²

Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta!


Ei vaihto-/palautusoikeutta. Myydään täysin nipuin. Tämän kategorian tuotteet ovat ERIÄ, varmistathan saatavuuden.

Kuvaus

Mäntylattiapontti on monenlaisiin sisustuksiin soveltuva leveä ja massiivinen vaihtoehto. Mäntylattiapontti on turvallinen ja ekologinen valinta lattiamateriaaliksi, sillä siitä ei vapaudu sisäilmaan minkäänlaisia terveydelle haitallisia aineita tai yhdisteitä. Tuotetta ei kuitenkaan suositella asennettavaksi lattialämmityksen kanssa, ja asennuspaikan huonelämpötilan ja kosteuden tulisi olla normaali, n. 20ºC ja kosteusprosentti n. 50%.

Tuotteen pääponttaus helpottaa asennusta ja vähentää huomattavasti asennuksesta syntyvää hukkaa. Mäntylattiapontti on heti valmis asennettavaksi.

Mäntylattiapontti tulisi kiinnittää urospontin tyvestä esimerkiksi hobau 4,2 x 55 mm ruuvilla viistosti 45º kulmassa ruuvaten. Ensimmäinen lauta kiinnitetään naaraspontti seinää vasten ja asennuksessa olisi hyvä jättää laudan ja seinän väliin n. 10 mm liikuntasaumaa. Koolauksen tulisi olla tasainen ja maksimissaan 600 mm K/K.

Mäntylattiaponttilaudat voi halutessaan pintakäsitellä haluttavaan sävyyn esimerkiksi lakalla, vahalla tai maalilla.

Lisätiedot

koko

28x140x2350

materiaali

mänty

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

mänty

profiili

HLL

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi