(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Kestopuu höylätty vinorima ruskea 42X42/32 mm

2,45 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 26006

Höylätty vino/aitarima ruskea kestopuu. Kyllästysluokka AB


Tervetuloa Puutoimi Oy:n KESTOPUU sivustolle. Haluamme tiedottaa, että emme toistaiseksi korota kestopuun hintoja. Hintamuutoksia tulee tuotekohtaisesti kesän mittaan mutta tällä hetkellä määrällisesti isojen ennakkohankintojen ansiosta valikoimaa on hyvin, kuitenkin välimyyntivarauksin. Tutustu kestopuu valikoimaamme, esillä on myös muutamista suosituista tuotteista hyviä tarjouksia. Tarjouspyynnön voit näppärästi laittaa haluamistasi tuotteista. Meiltä myös terassiruuvit ym. tarvikkeet aina edullisesti. Toimitamme tuotteet tarvittaessa kohteeseen. 4.6.2021

Kuvaus

AB-luokan painekyllästetty vinorima on erittäin kestävä valinta maanpinnan yläpuolisiin rakenteisiin. Se sopii erityisesti aitojen sekä erilaisten näkösuoja-aitojen rakentamiseen. Vinorimaa voit käyttää esimerkiksi myös talon sokkelin, terassin rungon tai vaikkapa ilmastointilaitteen ulkoyksikön verhoilussa. Kestopuuta ei suositella käytettäväksi sisätiloissa tai kaivojen lähellä, tai muualla missä se voisi olla kosketuksissa juomaveteen. Kyllästetty puutavara kestää 3-5 kertaa kauemmin ulkokäytössä kuin kyllästämätön puu. Riman voi asentaa joko vaaka- tai pystysuuntaan. Rimoilla saat toteutettua tyylikkään ja modernin seinärakenteen.

Varastopituudet vaihtelevat, pituustoiveet voit mainita yhteydenottopyynnössä, tai ottamalla yhteyttä puhelimitse.

Kyllästetyn puutavaran kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja, jotka kestävät kyllästysaineiden sisältämien metallisuolojen ja kosteiden käyttöolosuhteiden aiheuttamat korroosiovaikutukset. Säälle alttiissa tai muuten kosteissa tiloissa tulisi käyttää ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja.

Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta.

Lisätiedot

koko

45×45/35

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

ruskea

paino

2,3 kg/m

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi