(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Komposiittilauta Luna TWPC 26x140x4000 mm grafiitinharmaa

9,90  8,41 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 25023
Ale!

Lunawoodin lämpöpuukomposiitti on ainut kotimainen  puupohjainen komposiittilauta. Käyttökohteita ovat mm. kodin ja mökin terassit, parvekkeet, laiturit, portaat, tasot, aidat sekä muut puutarhakohteet.

Menekki: 6,85 m/m²

ovh. 67,82 €/m²


Kotimaiset Lunawood lämpöpuu komposiittituotteet nyt tarjoushinnoin. Tutustu laajaan valikoimaamme. Tuotteita reilusti, mutta rajoitetusti! Toimitukset kohteeseen onnistuu, lähelle tai kauemmaksi.

Kuvaus

Lunawood lämpöpuukomposiitti on mittapysyvä sekä sään- ja lahonkestävä komposiittiterassilauta, josta on valittavissa joko harjattu tai uritettu pinta terassin tai laiturin pinnaksi. Lunawood lämpöpuukomposiitissa on ympäristöystävällinen koostumus. Sen valmistuksessa on käytetty lämpöpuukuitua ja CIRCO® kierrätyspolymeerejä, joka tekee tuotteen käytöstä turvallisen ja ekologisen – ei siis myrkkyjä tai tikkuja.

Asennus on helppoa ja siistiä Luna Fast clip- piilokiinnityksen ansiosta. Suosittelemme 450 mm koolausväliä. Tuotteen sisältämä lämpöpuukuitu muuttuu auringonvalossa kylmän harmaaksi, joka muuttaa tehdasvärisen tuotteen lopulliseen väriinsä n. 6-12 viikossa, riippuen auringonvalosta tai lankeavista varjoista.

Katso tästä yleisesite Lunawoodin komposiittiterassilaudoista

Katso tästä Lunawoodin asennusohjeet.

Lisätiedot

koko

26x140x4000

materiaali

komposiitti

väri

harmaa

paino

2,7 kg/m

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi