(03) 3142 4300

ma-pe 7-18 la 9-15

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

Lehtikuusi 28X145 mm SHP

6,95 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 33048

Ei vakiopituutta, yleisin pituus 3000-6000 mm. Kysy myynnistämme tämän hetkiset varastopituudet, tai laita toivomasi pituus viestiisi. Tuote on pakattu kutistekalvoon tai nauhapantaan, joten se pysyy suorana ja puhtaana koko varastoinnin ajan. Menekki 8 mm raolla : 6,54 m/m² ovh. n. 45,45 €/m²


Kuvaus

Siperian lehtikuusi on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto; hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun käsittelyaineita. Suosituimmat käyttökohteet ovat terassit, ulkoverhouslaudat sekä pihakalusteet ja -rakenteet. Se on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto myös puisiin piharakenteisiin, sillä Siperian lehtikuusen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää.

Lehtikuusta ei tule käsitellä ensimmäisiin vuosiin lainkaan. Lehtikuusen ominaisuuksiin kuuluvat pinnan nukkaantuminen, sekä pintahalkeilu. Nukka lähtee vuosittaisen pesun ja tarvittaessa kevyen hionnan jälkeen. Aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua asennuksesta lehtikuusi voi olla vastaanottavainen liuotinohenteisille puuöljyille. Tämä öljyäminen ehkäisee pintahalkeilua ja auttaa puhtaanapitoa. Voi kuitenkin olla, että lehtikuusen omia uuteaineita esiintyy laudoista vaihtelevasti, jolloin sävytetyt öljyt voivat imeytyä epätasaisesti. Tämän takia suosittelemmekin lehtikuuselle ainoastaan väritöntä öljyä. Älä öljyä hyötypuutarhan laudoituksia lainkaan.

Tavarantoimittajan tietopaketti lehtikuusen asentamisesta, pintakäsittelystä ja huoltamisesta Katso videomme lehtikuusiterassin huoltamisesta:

Lisätiedot

koko

28×145

materiaali

lehtikuusi

pintakäsittely

puuvalmis

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lehtikuusi

profiili

SHP

paino

2,75 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi