Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Kestopuu höylätty ruskea sileä viiste 28X120X3600 mm

1,65 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 26043

Alapuolelta viistetty ruskea painekyllästetty terassilauta. Soveltuu käytettäväksi sekä terasseissa, laitureissa sekä muihin maanpinnan yläpuolisiin rakenteisiin.

Menekki 4 mm raolla 8,06 m/m²

ovh. n. 13,30€/m²


Kuvaus

Ruskea painekyllästetty terassilauta, jonka alapuolen reunat on viistetty.

AB-luokan painekyllästetty höylätty sileäpintainen ruskea terassilauta on erittäin kestävä valinta kaikkiin maanpinnan yläpuolisiin rakenteisiin esimerkiksi terassiin tai laituriin. Mikäli kyllästettyä puuta käytetään istutuslaatikoissa tai kasvimaalla, tulee puun ja mullan väliin asettaa patolevyä tai esimerkiksi rakennusmuovia. Kestopuuta ei suositella käytettävän sisätiloissa, kaivojen läheisyydessä tai muualla, missä se voi joutua kosketuksiin juomaveden kanssa. Ulkokäytössä kyllästetty puutavara kestää 3-5 kertaa kauemmin kuin kyllästämätön puu.

Kyllästetyn puutavaran kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi kiinnikkeitä, jotka kestävät kosteuden aiheuttamaa korroosiota ja kyllästysaineiden sisältämiä metallisuoloja. 28×120 kestopuu terassilaudalle suosittelemme RST- tai Corrseal-ruuveja 4,2×55 mm.

Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta. Varastopituudet vaihtelevat. Pituustoiveet voit mainita yhteydenottopyynnössä tai ottamalla yhteyttä puhelimitse.

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

28×120

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

ruskea

paino

2,2 kg/m

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi