Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Outlet

Komposiittilauta Luna TWPC 42x200x6000 mm grafiitinharmaa

486,00 /ERÄ
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: OUTLET-156

Lunawoodin lämpöpuukomposiitti on ainut kotimainen  puupohjainen komposiittilauta. Käyttökohteita ovat mm. kodin ja mökin terassit, parvekkeet, laiturit, portaat, tasot, aidat sekä muut puutarhakohteet.

Menekki: 4,83 m/m²

 

Tuotetta saatavilla vain tämä erä!

Outlet- 156

Puutoimi koodi: 25048

42x200x6000 graf. harmaa komposiitti

36m = n. 7,4m2

ovh. 666€
Hinta: nyt loppuerä vain 486€


Kotimaiset Lunawood lämpöpuu komposiittituotteet nyt tarjoushinnoin. Tutustu laajaan valikoimaamme. Tuotteita reilusti, mutta rajoitetusti! Toimitukset kohteeseen onnistuu, lähelle tai kauemmaksi.

Kuvaus

Lunawood lämpöpuukomposiitti on mittapysyvä sekä sään- ja lahonkestävä komposiittiterassilauta, josta on valittavissa joko harjattu tai uritettu pinta terassin tai laiturin pinnaksi. Tätä Lunawoodin 42×200 mm komposiittilautaa kutsutaan leikkisästi nimellä ”BigBoy”. Sitä suositellaan käytettäväksi kohteissa, jossa vaaditaan kulutuksenkestoa ja joiden ulkoasuun halutaan arvokkuutta ja massiivisuutta.

Lunawood lämpöpuukomposiitissa on ympäristöystävällinen koostumus. Sen valmistuksessa on käytetty lämpöpuukuitua ja CIRCO® kierrätyspolymeerejä, joka tekee tuotteen käytöstä turvallisen ja ekologisen – ei siis myrkkyjä tai tikkuja. Asennus on helppoa ja siistiä Luna T-hide– piilokiinnityksen ansiosta. Suosittelemme 600-800 mm koolausväliä. Kiinnikkeiden menekki 1,7-2 kpl/m.

Tuotteen sisältämä lämpöpuukuitu muuttuu auringonvalossa kylmän harmaaksi, joka muuttaa tehdasvärisen tuotteen lopulliseen väriinsä n. 6-12 viikossa, riippuen auringonvalosta tai lankeavista varjoista.

Katso tästä yleisesite Lunawoodin komposiittiterassilaudoista

Katso tästä Lunawoodin asennusohjeet , voit myös katsoa videon komposiittilaudan asennuksesta tästä.

Lisätiedot

koko

42x200x6000

materiaali

komposiitti

väri

harmaa

paino

6 kg/m

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi