Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

Komposiittilauta Pieksäwood 21x145x3850 mm valkotammi

9,90 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 25059

Komposiitti on valmistettu puu- ja muovikuidun sekoituksesta. Tuotteen toinen puoli on puukuvioinen ja toinen harjattu. Käyttökohteta ovat esimerkiksi kodin ja mökin terassit, parvekkeet, portaat, tasot, aidat ja muut puutarhakohteet.

Menekki: 6,62 m/m²

ovh. n. 65,55 €/m²


Kotimaiset Lunawood lämpöpuu komposiittituotteet nyt tarjoushinnoin. Tutustu laajaan valikoimaamme. Tuotteita reilusti, mutta rajoitetusti! Toimitukset kohteeseen onnistuu, lähelle tai kauemmaksi.

Kuvaus

Puukomposiitti on laadukas ja huoltovapaa materiaali, joten terassi ei tikkuunnu eikä vaadi öljyämistä. Terassi on myös helppo puhtaana pidettävä, koska siinä ei ole uria, johon hiekka ja siitepöly kerääntyvät. Puukomposiitti kestää Suomen sääolosuhteita kesät ja talvet.

Komposiittilaudalla on luonnollisen kaunis puunsyykuvio. Lauta on kaksipuoleinen, toinen puoli on hiottu, joten voit valita itse, kumpaa puolta käytät. Laudan pinta näyttää ja tuntuu puulta, joten terassi ei ole liukas sateellakaan. Tuote ei sisällä ihmisille tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja, joten tuotetta on turvallista käyttää. Komposiittilaudat on helppo ja nopea asentaa tuotteen omilla kiinnikkeillä ohjeiden mukaisesti.

Katso asennusohje tästä

Lisätiedot

koko

21x145x3850

materiaali

komposiitti

väri

valkotammi

paino

9,5 kg/kpl

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi