Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Lämpökäsitelty mänty 26X117 mm SHP Lunawood

4,60 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63080

Kotimainen laadukas Lunawoodin lämpökäsitelty mäntylauta piharakentamiseen tai esimerkiksi saunan lauteeksi. Lunawood Lämpöpuu on luonnollisin menetelmin valmistettu kaunis puumateriaali sisä- ja ulkokäyttöön. Se on ennen kaikkea muotonsa pitävä, lahonkestävä ja myrkytön, ja sen valmistuksessa käytetään vain vesihöyryä ja lämpöä. Lunawood on ekologinen luonnontuote, joka on helppo työstää ja asentaa.


Laudemateriaalit ja etureunat lajitellaan 3:n sivun lajittelulla, eli kappaleissa sallitaan toisella lappeella oksaa ja työstöjälkeä.

Kuvaus

Kotimaisesta Lunawoodin lämpöpuusta® valmistettu kaunis, kestävä ja ekologinen mäntylauta, jonka valmistuksessa käytetään vain lämpöä ja vesihöyryä, joka tekee tuotteesta myös täysin myrkyttömän. Puun lämpökäsittely parantaa sen lahonkestävyyttä ja tekee siitä mittapysyvän, joten siitä valmistetut rakennelmat pysyvät alkuperäisessä, suorassa muodossaan. Lämpökäsittely tekee Lunawood lämpöpuusta myös kevyen ja pihkattoman. Lämpöpuu harmaantuu kauniisti auringon UV-valon vaikutuksesta, mikäli sitä ei käsitellä UV-suojan sisältävällä pintakäsittelyaineella.

Luna SHP Profix 2 on tasainen, höyläpintainen  terassilauta. Tuote asennetaan Luna Profix 2 -piilokiinnikkeillä sydänpuoli ylöspäin, koolauväli k/k 450 mm. Piilokiinnikkeiden ansiosta terassiin syntyy tasainen 6 mm rako lautojen väliin. Kiinnikkeiden menekki 2,2 kpl/m.

Katso tästä Lunawoodin tuotekortti.

Katso tästä ohjeita lämpöpuuterassin huoltoon ja pintakäsittelyyn

Lisätiedot

koko

26×117 mm

materiaali

lämpömänty

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

lämpömänty

profiili

SHP

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi