Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

Lämpökäsitelty kuusi 32X166 mm terassilauta Profix3 harjattu

7,74 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 63079

Menekki: 5,81 m/m²

n. 45 €/m² + piilokiinnikkeet/ ruuvit

  • Harjattu pinta
  • Viimeistelty asennus Profix 3 -piilokiinnityksellä (Kiinnike- / ruuvimenekki n. 1,6 kpl/m). Ruuvina suositellaan käytettäväksi 4,8×75 RST tai 4,8 x 70 RST Ruskea.
  • Mitta- ja muotopysyvä
  • Lahon- ja säänkestävä
  • Soveltuu jokaiseen ilmastoon
  • Pihkaton ja kevyt
  • Puhdas luonnonmateriaali kuusesta
  • Koolausväli k/k 600 mm

Kuvaus

Jos olet unelmoinut terassista, joka on luonnollisen näköinen ja aidosti luonnontuote. Ryhdikkään jykevä ja leveä. Sävymaailmaltaan lämmin ja luokseen kutsuva. Tässä on oikea tuote sinulle! Kotimainen Lunawoodin valmistama näyttävä terassilauta harjatulla pinnalla. Pinta kutsuu ja suorastaan vaatii koskettamaan, voit löytää itsesi makoilemasta terassillasi aina kun löydät siihen mahdollisuuden, sillä lämpökäsitellyn kuusilankun tuoksu ja tuntuma ovat niin rentouttavat. Terassien koot ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja pitkän pimeän syys – talven jälkeen kaipaamme ulkoilmaan. Halu panostaa tuohon rentouttavia hetkiä tarjoavaan olohuoneemme jatkeeseen on suuri. Terassilta toivotaan yhä enemmän laatua, jota haluamme sisätilojenkin pintamateriaaleilta. Tämä tuote on laatutuote, johon investoidessasi et varmasti kadu. Lunawood Lämpöpuu on luonnollisin menetelmin valmistettu kaunis puumateriaali sisä- ja ulkokäyttöön. Se on ennen kaikkea muotonsa pitävä, lahonkestävä ja myrkytön, ja sen valmistuksessa käytetään vain vesihöyryä ja lämpöä. Lunawood on ekologinen luonnontuote, joka on helppo työstää ja asentaa. Mainio vaihtoehto terassilaudaksi.

Katso tästä Lunawoodin tuotekortti

Katso tästä ohjeita lämpöpuuterassin huoltoon ja pintakäsittelyyn

Lisätiedot

Koko

32×166

Materiaali

Lämpökuusi

Pintakäsittely

Lämpökäsitelty

Väri

Lämpökuusi

Profiili

Terassilauta

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi