Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

ma-pe 7 – 18   la 9 – 15

Lehtikuusi 28x145x6000 mm SHP

7,50 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 33039

menekki: 6,54 m/m²

ovh. n. 49,05 €/m²


Kuvaus

Lehtikuusi on luonnon oma kestopuu, joka on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto; hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun käsittelyaineita. Suosituimmat käyttökohteet ovat terassilaudoitukset, ulkoverhouslaudat sekä pihakalusteet ja -rakenteet. Se on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto myös puisiin piharakenteisiin ja hyötypuutarhoihin, sillä lehtikuusen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää.

Lehtikuusta ei tule käsitellä ensimmäisiin vuosiin lainkaan. Lehtikuusen ominaisuuksiin kuuluvat pinnan nukkaantuminen, sekä pintahalkeilu. Nukka lähtee vuosittaisen pesun ja tarvittaessa kevyen hionnan jälkeen. Aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua asennuksesta lehtikuusi voi olla vastaanottavainen liuotinohenteisille puuöljyille. Tämä öljyäminen ehkäisee pintahalkeilua ja auttaa puhtaanapitoa. Voi kuitenkin olla, että lehtikuusen omia uuteaineita esiintyy laudoista vaihtelevasti, jolloin sävytetyt öljyt voivat imeytyä epätasaisesti. Tämän takia suosittelemmekin lehtikuuselle ainoastaan väritöntä öljyä. Älä öljyä hyötypuutarhan laudoituksia lainkaan.

Tavarantoimittajan tietopaketti lehtikuusen asentamisesta, pintakäsittelystä ja huoltamisesta

Katso videomme lehtikuusiterassin huoltamisesta:

 

 

Lisätiedot

koko

28x145x3000

Saatat myös pitää...

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi