Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma – pe 7 – 18
la 9 – 15

 

Juhannus 2024:

to  20.6.   7 – 18

pe  21.6.   Suljettu

la  22.6.   Suljettu

Lehtikuusi 28x95x4000 mm SHP

5,70 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 33066

Varastopituus 4000 mm. Tuote on pakattu kutistekalvoon, joten se pysyy suorana ja puhtaana koko varastoinnin ajan.

Menekki 8 mm raolla : 9,7 m/m²

ovh. n. 55,35 €/m²


Kuvaus

Lehtikuusi on luonnon oma kestopuu, joka on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko – että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto, hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun pintakäsittelyaineita. Suosituimmat käyttökohteet ovat terassit, ulkoverhoustuotteet, pihakalusteet- ja rakenteet. Lehtikuusi on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto myös puisiin piharakenteisiin, sillä lehtikuusen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät lehtikuusesta luontaisesti lahonkestävää. Lehtikuusta ei tule käsitellä ensimmäisiin vuosiin lainkaan.

Lehtikuusen ominaisuuksiin kuuluvat pinnan nukkaantuminen, sekä lievä pintahalkeilu. Nukka lähtee vuosittaisen pesun ja tarvittaessa kevyen hionnan jälkeen. Aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua asennuksesta lehtikuusi voi olla vastaanottavainen liuotinohenteisille puuöljyille. Öljyäminen ehkäisee pintahalkeilua ja auttaa puhtaanapitoa. Voi kuitenkin olla, että lehtikuusen omia uuteaineita esiintyy tuotteissa vaihtelevasti, jolloin sävytetyt öljyt voivat imeytyä epätasaisesti. Tämän takia suosittelemmekin ainoastaan värittömiä pintakäsittelyaineita. Hyötypuutarhan lehtikuusituotteita ei kannata pintakäsitellä lainkaan.

28×95 mm lehtikuusi terassilaudalle suosittelemme 4,2×55 mm RST-ruuveja.

Tavarantoimittajan tietopaketti lehtikuusen asentamisesta, pintakäsittelystä ja huoltamisesta

Katso videomme lehtikuusiterassin huoltamisesta:

Lisätiedot

koko

28×95

materiaali

lehtikuusi

pintakäsittely

puuvalmis

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lehtikuusi

profiili

SHP

paino

1,8 kg/m

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi