Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetHavuvaneri katelevy 15x1200x2700 mm TG2 suojakäsitelty

Havuvaneri katelevy 15x1200x2700 mm TG2 suojakäsitelty

13,90 /m2

Tuotenumero: 71013

Pontattu pitkiltä sivuilta. Levyt myydään kappaleittain.

45 €/kpl     n. 24 kg/kpl


Kuvaus

Havuvaneri sopii hyvin sisäkaton verhouslevyksi sekä vesikatteen alusrakenteeksi. Se on luja ja luonnollinen rakennusmateriaali, joka täyttää kaikki asianmukaiset standardit ja rakennusmääräysten vaatimukset. Havukatevaneria on helppo käyttää kaikenlaisten palkkien esim. sahapuu- tai viilupuupalkkien kanssa. Profiloitu ja mittatarkka havukatevaneri on kevyt, mikä tekee sen asentamisesta helpompaa. Levyt on helppo muuntaa tasaiseksi ja kestäväksi pinnaksi esimerkiksi katon alle tukilevyksi, jolloin ne parantavat kestävyyttä ja helpottavat katon asentamista. Levyt säilyttävät mittansa ja niitä voidaan käyttää turvallisena työskentelyalustana katon asennuksen ajan. Havukatevaneri on pontattu pitkiltä sivuilta.  

Lisätiedot

koko

15x1200x2700 3,24 m²/kpl

materiaali

havuvaneri, homesuojattu

väri

keltainen

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !