Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetJäänsulatusrae Soledo Eco 10 L

Jäänsulatusrae Soledo Eco 10 L

45,00 /astia

Tuotenumero: 99102

Myös 5 L pakkauksissa.


Kuvaus

Biohajoava jään- ja liukkaudentorjunta-aine.
Tehokasta uudenlaista jäänsulatuskemiaa kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää jäänsulatuskykyä mm. betonipinnoilla, laatoilla tai asfaltilla. Raetta voidaan käyttää, myös pohjavesialueilla. Turvallinen maaperälle, kasvillisuudelle tai eläimille. Rakeet voi levittää ennalta, jos odotettavissa on kelin lauhtumista, jäätävää tihkua tai lumisadetta. Tuote reagoi nopeasti jään- ja lumen kanssa, toimii n. -15°C saakka, kovemmilla pakkasilla jääpinta ei ole liukas. Korroosiovaikutus betoniin ja metalleihin on alhaisempi kuin perinteisillä suoloilla. Raetta voidaan sekoittaa hiekotussepeliin. Epäsäännöllinen raekoko pysyy pinnoilla paremmin ja tehoaminen paranee.

KÄYTTÖKOHTEET: pihakiveykset, terassit, piha- ja parkkialueet, raput, jalkakäytävät, lastaussillat, ajoluiskat, ovien edustat, maatalousrakennukset.

Lisätiedot

koko

10 L

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !