Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetJalkalista Siparila Vana 15x90x3600 mm valkoinen

Jalkalista Siparila Vana 15x90x3600 mm valkoinen

19,90 /kpl

Tuotenumero: 53083

Tämä lista on yhdistelmälista, eli se sopii sekä jalka- että peitelistaksi.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Jalka/peite yhdistelmälista on suunniteltu niin että se soveltuu käytettäväksi sekä jalkalistan että peitelistan tavoin. Jalka/peite yhdistelmälistassa yhdistyy kahden listan ominaisuudet, mikä lisää listan käyttömahdollisuuksia. Yhdistelmälistalla rajaat lattian ja seinän rajapinnat sekä viimeistelet ovet ja ikkunat. Materiaalina valkoiseksi maalattu mänty.

Lisätiedot

koko

15x90x3600

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

valkoinen

profiili

jalkalista

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !