Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetKestopuu höylätty vihreä sileä 28X120 mm

Kestopuu höylätty vihreä sileä 28X120 mm

2,10 /m

Tuotenumero: 22009

Ympärihöylätty ja reunapyöristetty sileäpintainen kestopuu terassilauta. Kyllästysluokka AB

Menekki 4 mm raolla 8,06 m/m²

ovh. n. 16,93 €/m²


Kuvaus

AB-luokan painekyllästetty höylätty sileäpintainen vihreä terassilauta on erittäin kestävä valinta kaikkiin maanpinnan yläpuolisiin rakenteisiin, esim. terassiin tai laituriin. Mikäli kyllästettyä puutavaa käytetään istutuslaatikoissa tai kasvimaalla, tulee puun ja mullan väliin asettaa patolevyä tai esimerkiksi rakennusmuovia. Kestopuuta ei suositella käytettäväksi sisätiloissa tai kaivojen lähellä, tai muualla missä se voisi olla kosketuksissa juomaveteen. Kyllästetty puutavara kestää 3-5 kertaa kauemmin ulkokäytössä kuin kyllästämätön puu. Kyllästetyn puutavaran kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja, jotka kestävät kyllästysaineiden sisältämien metallisuolojen ja kosteiden käyttöolosuhteiden aiheuttamat korroosiovaikutukset. Säälle alttiissa tai muuten kosteissa tiloissa tulisi käyttää ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja. 28×120 mm kestopuulle suosittelemme käytettäväksi 4,2×55 mm RST A2 ruuvia. Lisätietoa painekyllästetyn puun käytöstä voit lukea kestopuu.fi -sivustolta. Varastopituudet vaihtelevat, pituustoiveet voit mainita yhteydenottopyynnössä, tai ottamalla yhteyttä puhelimitse. Voit laskea suunnitteilla olevaan terassiisi tarvittavan materiaalin ja menekin kätevällä terassilaskurilla.

Lisätiedot

koko

28×120

materiaali

mänty

pintakäsittely

kyllästetty

väri

vihreä

paino

2,2 kg/m

Saatat myös pitää...

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !