Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetKutterinpuru Kutter 20 kg

Kutterinpuru Kutter 20 kg

9,00 /pkt

Tuotenumero: 89060

Kutterinpuru on mainio kuivike eläimille ja ulkohuussiin.


Kuvaus

KUTTER-kuivike on valmistettu kotimaisista höylälastuista. Pölypitoisuus verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin on hyvin pieni kaksinkertaisen pölynpoiston vuoksi. Itiöpitoisuus on alhainen, koska raaka-aine käsitellään kuivana ja lastut eivät pääse kastumaan missään tuotannon vaiheessa. Pakkaus on ilmatiivis, joten itiöpitoisuus pysyy alhaisena. Tuote soveltuu kaikille kuiviketta tarvitseville eläimille !

KUTTER on PÖLYTÖN ja PUHDAS kuivike.

Suomen ilmastosta johtuen hevoset viettävät paljon aikaa sisätiloissa, tallissa. Tämän vuoksi sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus hevosen hyvinvoinnille. Tutkimustulosten mukaan hengitystiesairaudet ovat merkittävä hevosten terveydellinen ongelma Suomessa. Talliolosuhteiden lisäksi kylmässä ilmassa harjoittelu ja kilpaileminen altistavat hevosten herkkää hengityselimistöä entisestään.

Valitettavan usein talli-ilman epäpuhtaudet, kuten pölyhiukkaset, homeitiöt, virukset, bakteerit ja sienet ovat peräisin kuivikkeista.

Valitsemalla KUTTER-kuivikkeen voit vaikuttaa sisäilman laatuun ja parannat hevosesi hyvinvointia!

KUTTER on RIITTOISA ja IMUKYKYINEN kuivike.

Tyhjiöpakkauksen ansiosta paaliin mahtuu hyvin paljon lastuja. Kun pakkaus avataan, saat sisällön laajentuessa katettua saman painoisella lastumäärällä paljon suuremman alueen kuin vastaavalla irtotuotteella ! Etkä maksa ilmasta.

Kuivien lastujen imukyky on erinomainen. KUTTER-pussissa on vain imeviä lastuja, koska pienpartikkelit ovat poistettu tuotantoprosessin aikana.

PAKKAUS:

Paalin paino 20 kg, korkeus 29 cm, leveys 39,5 cm ja pituus 79 cm.

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !