Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetLämpökäsitelty haapapaneeli 15X90 mm Tunturi

Lämpökäsitelty haapapaneeli 15X90 mm Tunturi

68,00 /m2

Tuotenumero: 63151

Lämpökäsitelty haapapaneeli TUNTURI. Uusi upea tuote valikoimiimme.
Paneelin profiili on moderni ja näyttävä. TUNTURI paneelin kuvio muistuttaa tavallaan tunturien siluettia. Paneelit voi asentaa kattoon, tai seinään vaakaan/ pystyyn. Paneeli on piilonaulattavissa.
Pyrimme asentamaan TUNTURI paneelin näyttelytilaamme mahdollisimman pian.

 

Varastopituudet 2400 mm ja 3000 mm

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Haapa on ihanteellinen puulaji lämpökäsittelyyn ja on erittäin suosittu materiaali mm. sauna ja pesuhuonetiloissa. Lämpökäsittelyn ansiosta puun käyttöominaisuudet ja kestävyys paranevat huomattavasti, samalla puu saa kauniin ruskean värin. Lämmönjohtavuus alentuu ja kosteuden- ja lahonkestävyys paranee.
Suosittelemme pintakäsittelyyn parafiiniöljyä käyttöiän ja kestävyyden parantamiseksi. Parafiiniöljy parantaa puun ominaisuuksia entisestään ja samalla syventää puun luonnollista väriä.
Lämpökäsitellyille tuotteille on ominaista kaunis ruskea väri ja miellyttävä tuoksu.

Lisätiedot

koko

15×90

materiaali

lämpöhaapa

pintakäsittely

lämpökäsitelty

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpöhaapa

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !