Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetPohjuste Woodex Aqua Base 10 l

Pohjuste Woodex Aqua Base 10 l

72,00 /prk

Tuotenumero: 94430

Myös purkkikokoa 3 l.


Kuvaus

WOODEX AQUA BASE on käyttövalmis vesiohenteinen pohjustepuunsuoja puupintojen pohjustukseen ennen pintakäsittelyä. WOODEX AQUA BASE on tarkoitettu kuluttaja- ja ammattikäyttöön puun lahottaja- ja sinistymäsieniä vastaan käyttöluokissa 2 ja 3 (SFS-EN 335-1). WOODEX AQUA BASElla suojataan puuta, joka on joko jatkuvasti alttiina säälle tai on suojassa säältä, mutta kastuu usein. WOODEX AQUA BASE ei sovellu käytettäväksi puuosiin, jotka ovat kosketuksissa maaperän kanssa ja kastuvat jatkuvasti tai ovat jatkuvassa kosketuksessa makean tai suolaisen veden kanssa.

Käyttökohteina ikkunankarmit, ulko-ovet, ulkoverhoilu, lauta- ja hirsirakenteet, aidat, räystäänaluset, autokatokset yms. käsittelemättömät puunpinnat. WOODEX AQUA BASE:lla pohjustettu puupinta on pintakäsiteltävä mahdollisimman pian, ennen ensimmäistä sadetta. Pintakäsittelyyn soveltuvat Teknoksen puupintojen ulkomaalaukseen tarkoitetut vesi- ja liuotinohenteiset puunsuojat, kuullotteet, pohjamaalit, talomaalit sekä kalustemaalit.

Lisätiedot

koko

10 L

väri

väritön

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !