Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSilikonimassa 310 ml valkoinen

Silikonimassa 310 ml valkoinen

5,75 /prk

Tuotenumero: 90016

Käyttöalue:
Rakenteiden liittämiseen, liikuntasaumojen täyttämiseen ja tiivistämiseen sisä- ja ulkotiloissa, esimerkiksi seinä- ja lattialiitokset. Myös saniteettitiloihin ja lasituksiin. Hyvä tartunta ilman pohjustetta esim. lasissa, puussa, teräksessä, sinkityssä teräksessä, anodisoidussa alumiinissa ja jäykässä PVC-muovissa. Sopii kylmiin olosuhteisiin.

Ohjeet:
Pinnan täytyy olla puhdas ja kuiva sekä kuormitusta kestävä. Huomioi liitosten mitat, katso tekniset tiedot. Halutessasi voit pohjustaa liitokset PE-pohjanauhalla tai täytelevyllä. Halutessasi voit käsitellä huokoiset materiaalit (esim. betoni) tartuntaa parantavalla pohjusteella.


Kuvaus

Rakenteiden liittämiseen, liikuntasaumojen täyttämiseen ja tiivistämiseen sisä- ja ulkotiloissa, esimerkiksi seinä- ja lattialiitokset. Sopii myös saniteettitiloihin ja kylmiin olosuhteisiin.
Ikääntymisen, sään ja UV-säteilyn kestävä.
Maalin kestävää, kokeile ennen käyttöä.
Ei aiheuta korroosiota metalleissa.
Voidaan käyttää emäksisillä alustoilla, kuten betonilla, laastilla ja kuitusementillä.
Lähes hajuton, vakaa.

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !