Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSiparila Haapa-saunapaneeli 15X120 mm STS/3 harmaa

Siparila Haapa-saunapaneeli 15X120 mm STS/3 harmaa

6,50 /m

Tuotenumero: 66044

Paketissa 6 kpl paneeleita. Menekki 9,52 m/m². Varmista pituuksien varastotilanne myynnistämme.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

HAAPA-saunapaneelit ovat valmiiksi tehtaalla pintakäsiteltyjä. Haavan rauhallinen syykuvio jää näkyviin kuultavissa sävyissä. HAAPA-saunapaneeleiden valmiissa pinnassa voi olla sävyvaihteluita, jotka johtuvat haapa puun luontaisesta lustokuvion vaihtelusta. Saunapaneeleiden muoto on suunniteltu niin, että paneelit voidaan kiinnittää piiloon naulaamalla. Paneeleissa on piilokiinnityspontti, joka mahdollistaa naulattoman kauniin pinnan heti asentamisen jälkeen. Huomioi paneelin pituudessa tasausvara, koska paneeli ei ole päätypontattu. Pituudessa voi olla muutaman millimetrin vaihtelua.

Katso tästä Siparilan HAAPA-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15×120

materiaali

haapa

pintakäsittely

saunasuojattu

soveltuu saunaan

kyllä

väri

harmaa

profiili

STS

Saatat myös pitää...

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !