Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSisustuspaneeli Karhe 13X150 mm STS tasapontti valkoinen

Sisustuspaneeli Karhe 13X150 mm STS tasapontti valkoinen

/m2

Tuotenumero: 67077

Tilaustuote. Tuotteen pituus 2700-5400 mm. Menekki 7,14 m/m².


Kuvaus

Valmistettu huolella valikoidusta suomalaisesta männyn sydänpuusta. Tuote on valmiiksi pintakäsitelty, suoraponttinen ja viistetty (STS pienellä viisteellä). Paneeli on leveydeltään 15cm (hyötyleveys 14cm). Lopella® Karhen luonteeseen kuuluu epätasainen laatu, kuten pienet oksan repeämät ja kuivan sydänpuun halkeamat männyn luontaisine rosoineen.Lopella® Karhe on hienostuneen rosoinen ja kestävä tuote, joka sopii erinomaisesti luovaan sisustamiseen. Sitä voidaan käyttää seiniin ja kattoihin, ja valmis pinta on ilmeeltään vivahteikas ja valon mukaan vaihteleva. Lopella® Karhe sopii käytettäväksi kuiviin sisätiloihin niin kotona kuin julkisissa tiloissakin. Heti asennusvalmis. Tilaustuote.

Lisätiedot

koko

13×150

materiaali

mänty

pintakäsittely

maalattu

väri

valkoinen

profiili

STS

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !