Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSiparila KOO4 Sisustuspaneeli koivu 21X95 mm kuultava valkoinen

Siparila KOO4 Sisustuspaneeli koivu 21X95 mm kuultava valkoinen

9,50 /m

Tuotenumero: 67261

Vaihteleva pituus, nyt n. 3000mm pitkää. Paketissa 4 kpl paneeleita.

Menekki: 12,05 m/m²

ovh. n.115 €/m²

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

KOO4-sisustuspaneelissa on kolme valeuraa, jotka antavat rimamaisen loppuvaikutelman. KOO4-paneeli on 21mm paksu, piilokiinnitettävä sisustuspaneeli. Paneelin vahvuuden ansiosta uritus on voitu toteuttaa syvempänä, josta tuote saa rimamaisemman vaikutelmansa. Piilokiinnityksen ansiosta kiinnitysjäljet jäävät piiloon ja lopputuloksena on kaunis, naulaton jalopuupinta. Suomalaista huippumuotoilua edustavan KOO-sisustuspaneeliperheen on suunnitellut sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. Materiaalina on aito koivu. Katso tästä KOO-paneelin asennusohje

Lisätiedot

soveltuu saunaan

kyllä

koko

21×95

materiaali

koivu

pintakäsittely

kuultokäsitelty

väri

koivu

profiili

KOO4

Saatat myös pitää...

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !