Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm lämpökäsitelty koivu

Sisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm lämpökäsitelty koivu

11,70 /m

Tuotenumero: 67052

Tuotteen pituus vaihtelee. Paketissa 6 kpl paneeleita. Menekki 12,66 m/m².


Kuvaus

VIRE-sisustuspaneelin kolmiulotteinen, aaltoileva pinta muuttaa muotoaan katsomissuunnasta riippuen. Samalla se parantaa tilan akustiikkaa, joten se sopii loistavasti kotien lisäksi esimerkiksi toimistoihin ja kahviloihin. VIRE-paneelia voit käyttää sekä seinäpaneelina, että kattopaneelina ja sen voi asentaa vaakaan tai pystyyn. VIRE-paneelin valmis pintakäsittely nopeuttaa kodin sisustamista ja kolmiulotteinen muoto antaa mahdollisuuden leikkiä valolla ja varjoilla. VIRE-paneelit sopivat kuivien tilojen lisäksi kosteiden tilojen sisustamiseen.

Jalopuisten VIRE-paneelien pituudet vaihtelevat 1,4-2,8 m. Tästä johtuen paneelin pituus tulee tarkistaa aina tilauksen yhteydessä. Ajoittain saatavissa myös yli 3 m pitkänä. Tämä tulee kuitenkin varmistaa tilauskohtaisesti.

Huomaa, että puu patinoituu ajan kuluessa, mikä näkyy paneelin pinnalla kuultavien sävyjen asteittaisena tummumisena. VIRE-paneeleiden kuultavissa sävyissä voi esiintyä sävyvaihtelua eri toimituserien välillä, mikä johtuu puu raaka-aineen ominaisuuksien vaihtelusta. VIRE-paneelin on suunnitellut Ristomatti Ratia.

Huomaa myös, että VIRE-paneeli ei ole päätypontattu. Tästä johtuen paneelien päät tulee tasata asennusvaiheessa ja huomioida määrälaskennassa.

Katso tästä VIRE-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15×90

materiaali

koivu

pintakäsittely

saunasuojattu

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lämpökäsitelty koivu

profiili

VIRE

Saatat myös pitää...

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !