Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm saarni kuultava valkoinen USA

Sisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm saarni kuultava valkoinen USA

12,90 /m

Tuotenumero: 67238

Raaka-aine USA Saarni. Paneelin pituus vaihtelee välillä 3,0 – 3,3 m.

Menekki 12,66 m/m².      n. 163 €/m²

Valikoimassamme myös lyhyempi EU Saarni, jonka pituus vaihtelee välillä 1,8 – 2,5 m.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

VIRE-sisustuspaneelin kolmiulotteinen ja aaltoileva pinta muuttaa muotoaan katsomissuunnasta riippuen parantaen samalla tilan akustiikkaa, joten se sopii loistavasti kotien lisäksi mm. toimistoihin ja kahviloihin. VIRE-paneelia voidaan käyttää sekä seinä- että kattopaneelina ja se voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuunnassa. VIRE-paneelin valmis pintakäsittely nopeuttaa kodin sisustamista ja sen kolmiulotteinen muoto mahdollistaa leikkimisen valoilla ja varjoilla. VIRE-paneelit sopivat kuivien ja kosteiden tilojen lisäksi myös saunojen panelointiin.

Saarnissa värivaihtelu voi olla hyvinkin voimakasta johtuen saarnin luontaisesta syykuviosta. VIRE-paneelin on suunnitellut Ristomatti Ratia.

Ennen asennusvaihetta on hyvä huomata, että VIRE-paneeli ei ole päätypontattu. Paneelin päät tulee tasata asennusvaiheessa.

Katso tästä VIRE-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15×90

pintakäsittely

kuultokäsitelty

väri

saarni

materiaali

Saarni USA

profiili

VIRE

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !