Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetSisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm valkotammi käsittelemätön

Sisustuspaneeli Siparila VIRE 15X90 mm valkotammi käsittelemätön

14,90 /m

Tuotenumero: 67171

Tuotteen pituus vaihtelee. Paketissa 6 kpl paneeleita. Menekki 12,66 m/m².

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

VIRE-sisustuspaneelin kolmiulotteinen, aaltoileva pinta muuttaa muotoaan katsomissuunnasta riippuen. Samalla se parantaa tilan akustiikkaa, joten se sopii loistavasti kotien lisäksi esimerkiksi toimistoihin ja kahviloihin. VIRE- valkotammipaneelia voit käyttää sekä seinäpaneelina, että kattopaneelina ja sen voi asentaa vaakaan tai pystyyn.  Vaakapaneelauksessa esim. kohdevalaistus viimeistelee upean puupinnan, antaen mahdollisuuden leikkiä valolla ja varjoilla. VIRE- tammipaneelin voit sävyttää esim. kuultovalkoiseksi.

Mattalakattuna VIRE-tammipaneeli löytyy valikoimastamme.

Jalopuisten VIRE-paneelien pituudet vaihtelevat 2,5-2,7 m. Tästä johtuen paneelin pituus tulee tarkistaa aina tilauksen yhteydessä. Ajoittain saatavissa myös yli 3 m pitkänä. Tämä tulee kuitenkin varmistaa tilauskohtaisesti.

Huomaa, että puu patinoituu ajan kuluessa, mikä näkyy paneelin pinnalla kuultavien sävyjen asteittaisena tummumisena. VIRE-paneeleiden kuultavissa sävyissä voi esiintyä sävyvaihtelua eri toimituserien välillä, mikä johtuu puu raaka-aineen ominaisuuksien vaihtelusta. VIRE-paneelin on suunnitellut Ristomatti Ratia.

Huomaa myös, että VIRE-paneeli ei ole päätypontattu. Tästä johtuen paneelien päät tulee tasata asennusvaiheessa ja huomioida määrälaskennassa.

 

Katso tästä VIRE-paneelin asennusohje

Lisätiedot

koko

15×90

materiaali

valkotammi

pintakäsittely

käsittelemätön

väri

tammi

profiili

VIRE

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !