Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetUlkoverhouslauta 23X170 mm HSP pohjamaalattu valkoinen

Ulkoverhouslauta 23X170 mm HSP pohjamaalattu valkoinen

3,15 /m

Tuotenumero: 41007

Pohjamaali, Teknol 1881, on vesiohenteinen alkydimaali, joka sisältää puunsuoja-ainetta. Pintamaali Nordica Eko 3330 on vesiohenteinen akrylaattipohjainen puolihimmeä ulkomaali, jonka säänkestävyys on erinomainen. Maalien valmistaja on Teknos Oy.


Kuvaus

Hienosahattu, pyöristetyin reunoin varustettu ulkoverhouslauta räystäslaudaksi tai otsalaudaksi. Tuote on pohjamaalattu kolmelta sivulta, taustapuoli on maalaamaton, ja siinä on urat tuotteen vääntyilemisen ehkäisemiseksi.”Tuotteen pohjamaali on vesiohenteinen alkydimaali, joka sisältää
puunsuoja-ainetta. Teollisesti pohjamaalatut laudat vaativat asennuksen jälkeen vielä 2 pintamaalauskäsittelyä, ensimmäinen pintamaalauskerta suositellaan tehtäväksi mahdollisimman pian, viimeistään 6 kk:n kuluttua asennuksesta ja toinen käsittelykerta viimeistään 12 kk:n kuluttua.”

Lisätiedot

koko

23×170

materiaali

kuusi

pintakäsittely

pohjamaalattu

väri

valkoinen

profiili

HSP

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !