Elopellontie 2,
33470 Ylöjärvi

ma-pe 7-18
la 9-15

25.5Created with Sketch.EtusivuTuotteetUlkoverhouspaneeli lämpökäsitelty mänty 20X142 mm MUSTA

Ulkoverhouspaneeli lämpökäsitelty mänty 20X142 mm MUSTA

5,95 /m

Tuotenumero: 63110

Ulkoverhouspaneelin pinta on peittäväksi maalattu, pinta harjattu. Maalina Tikkurilan vesiohenteinen sävy musta 0202 Ultra Pro.

Mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivan käyttökohteeseesi, voit noutaa myymälästämme mallipalat veloituksetta. Vertailu oikean sävyisillä ja mallisilla tuotteilla helpottaa varmasti ostopäätöstä. Toimitamme mallipaloja myös postin välityksellä postikulujen hinnalla. Hyvitämme postituskulut tuoteoston yhteydessä.
Lisää tuote koriin. Postituserä on max. 6 kpl paneeleita tai listoja. Postimaksu on 6 €. Isommat mallipalaerät eri sopimuksen mukaan, voit laittaa asiasta sähköpostiin lisätietoa. Hyvitämme postimaksun vähintään 100€ ostoksen yhteydessä.
Sisustuslista- ja paneelimalleista on myymälästämme noudettavissa mallipaloja. Ota yhteys henkilökuntaamme.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Kotimainen Lunawoodin valmistama ulkoverhouspaneeli. Materiaali kotimainen mänty, joka on lämpökäsitelty ja maalattu suosittuun mustaan peittosävyyn.
Mustan Luna Pro Coated -ulkoverhouslaudan peittävä ja harjattu pinta on käsitelty Tikkurilan Ultra Pro -vesiohenteisella pintamaalilla. Tuote on kehitetty kestämään vaativia sääoloja, joten ulkoverhouslauta sopii hyvin erilaisiin ilmastoihin.

Katso tästä paneelin tuotekortti

Lisätiedot

koko

20X142

materiaali

lämpömänty

pintakäsittely

lämpökäsitelty

väri

musta

profiili

UTV

Saatat myös pitää...

Puutoimi - puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Ilmat lämpenevät ja on ulkoremonttien aika. Olisiko ulkoraput uutta pintaa vailla? Vai tuleeko teillekin iso terassi sisätilojen jatkoksi? On suunnitteilla sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan tämän sesongin uutuuksiin Puutoimeen.

Meillä on jälleen toimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona, työmaalla.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !