Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi

 

ma-pe 7 – 18

la 9 – 15

 

 

Toimitusmyynti

Ulkoverhouslauta lehtikuusi 28X145 mm UYS

0,00 /m
Hinta sis. alv 24%

Tuotenumero: 32999

Lehtikuusi verhouslaudat ja paneelit tarvitsee pintakäsitellä vasta n. 5 – 6 vuoden päästä asennuksesta, riippuen olosuhteista. Lehtikuusi harmaantuu ajan kanssa kauniisti, yksi syy lehtikuusen suosioon, niin ulkoverhouksissa, kuin terassilautana.

TOIMITUSMYYNTI


Kuvaus

Suorilla ponteilla tehty lehtikuusi ulkoverhouspaneeli UYS-profiililla (Ulkoverhouspaneeli / Puolipontti / Suorat reunat) oleva paneeli suositellaan asennettavaksi pystyyn. Lehtikuusi soveltuu myös sisätiloihin. Tästä paneelista saat esimerkiksi upean tehosteseinän vaikkapa saunan panelointiin.

Lisätiedot

koko

28×145

materiaali

lehtikuusi

pintakäsittely

puuvalmis

soveltuu saunaan

kyllä

väri

lehtikuusi

profiili

UYS

Puutoimi – puuta ja paljon muuta rakentamiseen ja sisustamiseen

Jo pienikin remontti kotona saa hyvälle mielelle. Onko suunnitelmissa uusia sauna, tai uudistaa kodin ilmettä? Vai kaipaako pihasi terassia sisätilojen jatkoksi? On suunnitelmissa sitten isoa tai pientä remonttia, tule tutustumaan Puutoimen kattavaan valikoimaan rakennustarvikkeita sisä- ja ulkorakentamiseen aina perustuksesta viimeistelyyn asti.

Meillä on jälleentoimittajien uutuudet ensimmäisten joukossa tarjolla ja ihasteltavana.

Piipahda myymälässämme virtuaalisesti, tai katso videoesitys.

Kysy ensin Puutoimesta, meillä on aina ratkaisu!

TERVETULOA !

Parhaiten valikoimamme suuruuden näet myymälässämme. Jos ei heti synny päätöstä, nappaa mallipalat listoista, paneeleista ja terassilaudoista mukaasi ja suunnittele kotona tai työmaalla.

Elopellontie 2, 33470 Ylöjärvi
Puh (03) 3142 4300
myynti@puutoimi.fi